Infraroodwarmtepanelen.nl
Dé meest efficiënte wijze van verwarmen.

PROFESSIONALS IN INFRAROOD VERWARMING.


Albert Einstein had het al vroeg begrepen. Quote: "We kunnen geen problemen oplossen wanneer we tijdens de ontwikkeling op dezelfde wijze blijven denken".

Wist je dat bijna driekwart van je gasverbruik bestaat uit het verwarmen van onze woningen? En wist je dat 70% van de warmte bij een cv gasgestookte verwarming en warmtepomp tegen je plafond kleeft? 

Beide hier bovenstaande verwarming-systemen verwarmen namelijk middels lucht, oftewel convectie. Warme lucht ontstijgt vanuit de radiator namelijk direct naar het plafond. Dat is de reden dat je lang moet wachten voordat je de eerste warmte ervaart. En wat te denken over het verlies aan je plafond qua stookkosten?

Dan wil je dus echt graag gaan verwarmen op een efficiëntere wijze. Wij van Maxxinno dachten "out of the box". Accumulerende infrarood- warmtepanelen: warmte direct daar, waar je het wilt. 
Ook warmte laten accumuleren (opslaan) wat je een flinke besparing op je stookkosten geeft. 

Meer weten? Kijk dan eens op een van onze sites waar je erg veel uitgebreide en interessante informatie terugvindt om je keuze te vereenvoudigen.

www.iheatpanel.nl
www.maxxinno.nl 
www.infraroodverwarming.tech,  www.verwarmingelektrisch.nlwww.projectverwarming.nl

Via het contactformulier kun je ook een vrijblijvende afspraak aanvragen. We nemen dan uitgebreid de tijd om je volledig te informeren. 


MAXXINNO HF-INFRAROODPANEEL
Verkrijgbaar in de uitvoeringen: met aluminium frame, zonder frame, spiegel, wit of zwart kristalglas. 


Maxxinno HF- infrarood verwarming draagt de hoogste efficiëntie ooit. Daarnaast is het tevens de meest gezonde verwarming ooit.

Enkele voordelen van een Maxxinno infrarood verwarming op een rijtje;

  • Zeer comfortabele en snelle warmte        in elke ruimte.
  • Een flinke besparing op uw                        stookkosten.
  • Meest gezonde verwarming ooit.
  • Eenvoudig installeren.
  • Geen servicecontract.
  • Ruimtebesparend.
  • Zeer lage investeringskosten.


Verwarmen vanuit het plafond.


Het hoogste comfort en het laagste verbruik wordt behaald doordat men een Maxxinno aan het plafond plaatst. Uiteraard is de draadloze thermostaat type ISD+ISD1 daarbij van groot belang.

Vanuit het plafond wordt namelijk het grootst aantal m2 verwarmd. Bijv. een Maxxinno in het formaat 120x60cm en van 1300W bestrijkt dan een gebeid van maar liefst 25 tot 30m2! Dus in vergelijk met de helft van een elektrisch kacheltje wordt het tienvoudige aan m2 vloeroppervlak. Is de gewenste temperatuur eenmaal bereikt dan neemt het verbruik af tot zo'n 20% van het piekvermogen (=1300W). 

ISD


Welke thermostaat geeft de meest optimale resultaten qua besparing en een hoog comfort bij accumulerende stralingswarmte oftewel infrarood verwarming?

Stralingswarmte is op geen enkele wijze te vergelijken met convectiewarmte (= cv-gas, warmtepomp). 

Het daarom dat een conventionele cv-gasverwarming een ingebouwde marge qua temperatuur heeft waardoor je warme lucht nooit onder controle hebt.

Stralingswarmte (op de juiste manier) maakt een en dezelfde temperatuur in de gehele ruimte. (geen koudebrug). 

Het vasthouden van de gewenste temperatuur gebeurt bij een Maxxinno thermostaat ook erg secuur. Al bij een temperatuurverschil van 0,3 graden wordt de temperatuur ook direct aangepast met een minimaal verbruik aan elektriciteit. 

Doordat er op basis van accumulatie wordt verwarmd, is het verbruik van het op temperatuur houden ook uiterst nihil. Gemiddeld ligt het verbruik hierbij maximaal ong. op 15% tot 20% van het maximale vermogen van een iHeatpanel.

Onderstaande grafiek: Vergelijk energieverbruik.

Op alle teksten en foto’s van Maxxinno berust auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maxxinno niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's dat wordt getoond middels Maxxinno en aan alle aan haar gelieerde websites op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info